Cântăreaţa americană Alicia Keys a devenit din nou mamă

Cântăreaţa Alicia Keys şi soţul ei, producătorul muzical Swizz Beatz, au devenit părinţi pentru a doua oară, după ce artista americană a născut un băieţel, weekendul trecut.

240 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa americană Alicia Keys a devenit din nou mamă

Cântăreaţa americană Alicia Keys (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul s-a născut sâmbătă, pe 27 decembrie, şi a primit numele Genesis Ali Dean, informează contactmusic.com.

Informaţia a fost confirmată de ambii părinţi prin intermediul unor mesaje publicate sâmbătă pe reţeaua de socializare Instagram.

Swizz Beatz, în vârstă de 36 de ani, şi Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit pe 31 iulie 2010, în Corsica.

Cei doi aveau deja împreună un fiu, Egypt Daoud Dean, care s-a născut pe 14 octombrie 2010.

Producătorul muzical Swizz Beatz, al cărui nume real este Kaseem Dean, are alţi trei copii din relaţii anterioare.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 15 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Girl on Fire" şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Swizz Beatz a produs albume lansate de nume mari din muzica rap şi hip-hop, precum Chris Brown, Dr. Dre, DMX şi Kanye West.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici