Ce ne-am mai fi distrat! Prima zi de Electric Castle, fără festival anul acesta

  • Pe 15 iulie ar fi trebuit să fie prima zi de festival la Electric Castle 2020
  • Distracţia se mută online anul acesta, pe Youtube, de la ora 20:00
  • Cizmele şi corturile sunt puse bine la păstrare până vara viitoare
317 afișări

 

La picioarele Castelului Banffy de lângă Cluj, de 7 ani încoace, festivalieri din toată lumea se adună în fiecare vară pentru a umple de culoare, muzică şi distracţie, mai ales, câmpul transilvănean de la Bonţida, verde şi liniştit în restul anului.

Universul ăsta alternativ a fost anulat anul acesta, de pandemia de COVID-19. Electric Castle nu te lasă însă fără muzică: diseară, de la ora 20:00, ai pe Youtube un "concert pentru nimeni", care a avut loc la începutul lunii la Bonţida, fără public, dar care a fost filmat şi documentat, pas cu pas.. Pregăteşte-te să asculţi artişti de la noi din ţară, Subcarpaţi, Golan şi Viţa de Vie, pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă. Se lasă şi cu jam session la final!

Te întâlneşti din nou cu festivalul Electric Castle între 14 – 18 iulie 2021. Twenty One Pilots au fost deja re-confirmaţi ca headlineri pentru ediţia de anul viitor. Toate biletele achiziţionate pentru anul acesta vor fi valabile pentru 2021, când organizatorii speră să reconfirme câţi mai mulţi artişti din cei pe care ar fi trebuit să-i vedem zilele astea.

„Eu deja aş fi fost instalată în camping, aş fi avut lucrurile deja pregătite. Pelerină de ploaie, hanorace, cizme de gumă, iar pe lângă acestea, cred că lucrurile esenţiale. Eram super excited să-i văd pe The Neighbourhood, Fools, Aurora. Cred că primul lucru pe care l-aş fi făcut ajunsă în festival ar fi fost să fug direct la Booha”, spune Miruna.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici