Cel mai CELEBRU copil din lume? Cum a cunoscut 130 de VEDETE, printre care Johnny Depp, John Terry şi Reese Witherspoon, în doar un an de existenţă - FOTO

În vârstă de numai un an, un copil a cunoscut mai multe celebrităţi decât reuşesc unii să întâlnească într-o viaţă.

6655 afișări
Imaginea articolului Cel mai CELEBRU copil din lume? Cum a cunoscut 130 de VEDETE, printre care Johnny Depp, John Terry şi Reese Witherspoon, în doar un an de existenţă - FOTO

Cel mai CELEBRU copil din lume? Cum a cunoscut 130 de VEDETE, printre care Johnny Depp, John Terry şi Reese Witherspoon, în doar un an de existenţă (Imagine: The Sun)

Micuţa Tyler Sercombe a reuşit să întâlnească nu mai puţin de 130 de vedete datorită mamei sale, care a dus-o la 60 de premiere ale filmelor, informează Daily Mail.

Fotografii ale micuţei Tyler, alături de Johnny Depp, Tom Cruise, Elizabeth Hurley, Reese Whiterspoon, George Clooney şi multe alte celebrităţi au fost publicate de ziarul The Sun.

Fetiţa l-a cunoscut şi pe fotbalistul englez John Terry: "El este singurul star care a ţinut-o în braţe şi a început să plângă", a mărturisit mama lui Tyler, Donna.

Deşi cele mai multe fotografii le are, desigur, cu actori, fiind prezentă la atâtea premiere, micuţa nu stă rău nici la capitolul cântăreţi: Elton John, Alice Cooper sau Boy George sunt doar câţiva dintre artiştii muzicali care o cunosc pe Tyler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici