Cine va fi prima doamnă a Americii. Melania Trump: Fotomodel, imigrantă, a treia soţie a lui Donald, cea care a plagiat-o pe Michelle Obama

Donald Trump este noul preşedinte al SUA şi noul locatar la Casa Albă. Va fi învestit în ianuarie şi se va instala la Casa Albă împreună cu soţia sa, foarte tânăra Melania Trump, prima doamnă a Americii. Iată o scurtă biografie a Melaniei, cea care i-a fost alături lui Donald la rău şi la bine.

39837 afișări
Imaginea articolului Cine va fi prima doamnă a Americii. Melania Trump: Fotomodel, imigrantă, a treia soţie a lui Donald, cea care a plagiat-o pe Michelle Obama

Cine va fi prima doamnă a Americii. Melania Trump: Fotomodel, imigrantă, a treia soţie a lui Donald, cea care a plagiat-o pe Michelle Obama

Ea va deveni prima doamna a Statelor Unite din ianuarie. Melania este cu 24 de ani mai tânără decât Donald. Născută în Slovenia, în 1970, Melania Trump a declarat că victoria lui Trump ar fi un pas "fenomenal" pentru ea. Donald Trump este acum capabil să-i îndeplinească dorinţa soţiei sale.

După o carieră înfloritoare de fotomodel, în care a pozat pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, Melania Trump şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul "The View".

A fost acuzată într-o vreme că are un trecut de damă de companie (escort girl). Dar Melania a negat cu tărie aceste acuzaţii. În luna iulie, a fost stigmatizată în mass media pentru că a plagiat grosier un discurs al primei doamne a Americii, Michelle Obama, care îşi încetează activitatea odată ce mandatul soţului său Barack Obama se sfârşeşte.

Pentru viitorul preşedinte, Donald Trump, soţul său, Melania Trump, este "o persoană luminosă, chiar mai frumoas pe interior decât la exterior".

Melania s-a căsătorit cu celebrul om de afaceri în 2005. Printre oaspeţii de la nuntă s-au numărat Bill şi Hillary Clinton.

Cuplul are un fiu pe nume William Barron, născut în 2006.

Melania lucrează îndeaproape cu mai multe organizaţii de caritate precum Crucea Roşie din America sau Fundaţia pentru cercetarea cancerului de sân, relatează rtl.fr. Soţia lui Trump pare gata să-şi îndeplinească cu seriozitate rolul de primă doamnă a Americii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici