Concertul Scorpions de la Bucureşti, anulat

Concertul pe care formaţia germană Scorpions ar fi trebuit să-l susţină, pe 5 noiembrie, la Bucureşti, a fost anulat, informează organizatorul evenimentului.

62 afișări
Imaginea articolului Concertul Scorpions de la Bucureşti, anulat

Concertul Scorpions de la Bucureşti, anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Media Suprem, formaţia Scorpions a reziliat vineri contractul referitor la concertul ce urma să se desfăşoare la Romexpo Bucureşti, motivul invocat fiind întârzierea cu patru zilei a plăţii ratei din data de 24 august.

Biletele comandate urmau să fie livrate începând de marţi.

Concertul de la Bucureşti nu fusese confirmat pe site-ul oficial al formaţiei Scorpions.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" şi "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Până în prezent, formaţia a susţinut numeroase concerte şi recitaluri, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, incluzând evenimente precum Zilele Craiovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici