Concurs de ciclism montan "Dracula Bike Fest": Cel mai tânăr participant are 7 ani, cel mai vârstinic aproape 70 - GALERIE FOTO

Şaizeci de persoane cu vârste cuprinse între 7 şi 67 de ani participă, sâmbătă, la concursul de ciclism montan "Dracula Bike Fest", organizat în cadrul Sărbatorilor Argeşului şi Muscelului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

425 afișări
Imaginea articolului Concurs de ciclism montan "Dracula Bike Fest": Cel mai tânăr participant are 7 ani, cel mai vârstinic aproape 70 - GALERIE FOTO

Concursul de ciclism montan "Dracula Bike Fest": Cel mai tânăr participant are 7 ani, iar cel mai vârstinic aproape 70 - GALERIE FOTO

Vezi mai jos GALERIE FOTO

Startul celei de-a şaptea ediţii a concursului de ciclism montan “Dracula Bike Fest” s-a dat sâmbătă la prânz.

Potrivit organizatorilor, cursa adună iubitori de munte şi de ciclism.

Aceştia vor trebui să pedaleze pe un drum de munte nouă kilometri, iar apoi să se întoarcă alţi nouă kilometri, pe acelaşi traseu.

"Ca în fiecare an, startul s-a dat din punctul Călugăriţa, care se afla la trei kilometri distanţă de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna. Drumul care trebuie parcurs este neasfaltat. De aici, concurenţii vor parcurge nouă kilometri până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenţii vor veni înapoi, spre sosire, urmând acelaşi parcurs. Distanţa totală este de 18 kilometri. Altitudinea totală cumulată este de 390 de metri. Nivelul de dificultate al acestui concurs este mediu", a declarat şeful Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu.

La evenimentul din acest an s-au înscris 60 de participanţi.

"Sunt şi copii şi adulţi. Cel mai tânăr participant are 7 ani, iar cel mai vârstinic are 67. La final, toţi participanţii vor primi în dar câte un tricou de ciclism, inscripţionat cu logo-ul Dracula Bike Fest", a spus Ion Sănduloiu.

Concursul "Dracula Bike Fest" era programat să se desfăşoare pe data de 13 august, dar în acea zi fiind funeraliile Reginei Ana la Curtea de Argeş, acesta a fost amânat cu o săptămână.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici