Cum arată Capitala văzută de sus. Imagini surprinse de o dronă - GALERIE FOTO

O dronă a suprins imagini inedite, din aer, deasupra Capitalei. Fotografiile au fost realizate din diferite puncte ale Bucureştiului şi au surprins obiective reprezentative din oraş.

8424 afișări
Imaginea articolului Cum arată Capitala văzută de sus. Imagini surprinse de o dronă - GALERIE FOTO

Cum arată Capitala văzută de sus. Imagini surprinse de o dronă (Imagine: Cătălin Cădan / Mediafax Foto)

Piaţa Universităţii, Hotelul Intercontinental, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă a României, Piaţa Revoluţiei, Sala Palatului sunt doar câteva dintre obiectivele surprinse în fotografii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici