ESCAPE MIND: Euro 2016 – Despre cum se-mbină fotbalul cu muzica - VIDEO

A început Campionatul European de Fotbal. Departamentul Life al Mediafax vă recomandă câteva melodii, imnuri de campionat. "I was made for lovin' you...my team!" Hai România!!!

656 afișări
Imaginea articolului ESCAPE MIND: Euro 2016 – Despre cum se-mbină fotbalul cu muzica - VIDEO

ESCAPE MIND: Euro 2016 – Despre cum se-mbină fotbalul cu muzica

Imnul Euro 2016 e interpretat de celebrul DJ francez David Guetta, împreună cu Zara Larsson care ne aminteşte că "we're in this together" şi că inimile noastre bat tot împreună. Mai jos vă prezentăm varianta oficială, dar şi cea live din concertul organizat în Franţa cu ocazia începerii Campionatului.

În 2004 Nelly Furtado cânta emoţionant despre..."Fortza", cum s-ar spune la noi, iar E-Type ne aduce aminte de anii 2000, prin "Campione".

...Însă tot ce trebuie să reţinem este că: I was made for L♥vin' you, my Team!

Nelly Furtado – Força (Euro 2004 Theme)


E-Type – Campione 2000 (Euro 2000 Theme)
 

 

David Guetta ft. Zara Larsson – This One's For You (UEFA Euro 2016 Official Song)
 

 

... şi varianta live - David Guetta ft Zara Larsson – This One's For You (UEFA Euro 2016 Opening Concert)
 

 

Skip The Use – I Was Made For Lovin' You (My Team) – Kiss Cover
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici