O femeie a găsit un piton de 3 metri în bradul de Crăciun. Ce a urmat

Sunt multe feluri în care poate fi decorat un pom de Crăciun, dar o australiancă a avut parte de un ornament mai deosebit, care s-a aşezat de unul singur în brad. Pitonul de 3 metri lungime nu a produs pagube, a relatat CNN.

411 afișări
Imaginea articolului O femeie a găsit un piton de 3 metri în bradul de Crăciun. Ce a urmat

Sursă foto: CNN

Leanne Chapman şi soţul ei, din Brisbane, Australia, s-au întors acasă şi au fost alertaţi de comportamentul neobişnuit al păsărilor din balcon. „Sunt câteva păsări care ne vizitează în fiecare zi, iar în momentul acela erau extrem de agitate, parcă înnebunniseră”, a povestit Chapman pentru CNN

 

Soţul femeii a început să filmeze zburătoarele, sprijinit fără grijă de bradul de Crăciun. După ce au observat vizitatorul nepoftit, cei doi au plecat din cameră şi au spionat prin geamul uşii ce face şarpele. „Nu părea deranjat de noi. A stat acolo câteva ore bune”, a povestit Chapman. Abia când s-a mişcat şi-au dat seama cât de mare era de fapt. „După ce a trecut şocul initial, mi-am dat seama că e un şarpe frumos”, a mai zis ea. „A fost destul de drăguţ să îl pot vedea de aproape, nu am mai văzut aşa ceva până acum.” Cei doi au lăsat şarpele în pace iar acesta a plecat singur din brad.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici