ARMATA obligatorie. Farsa de 1 Aprilie, de la Ministerul Apărarii, pe care nu a gustat-o nimeni | FOTO

Ministerul Apărării Naţionale a postat, luni, de 1 aprilie, un mesaj prin care a informat publicul că începând de astăzi „armata devine obligatorie”, ataşând şi un link care încerca să explice decizia radicală luată de Minister.

20423 afișări
Imaginea articolului ARMATA obligatorie. Farsa de 1 Aprilie, de la Ministerul Apărarii, pe care nu a gustat-o nimeni | FOTO

Gluma de la Ministerul Apararii pe care nu a gustat-o nimeni de Ziua Pacalelilor

„Bună dimineaţa! Armata devine de astăzi obligatorie!! Începem săptămâna în forţă cu o veste mult aşteptată. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 vor primi toate detaliile în timp util. Accesaţi linkul următor pentru a afla cum a început această procedură: https://bit.ly/2U7kyeR. Vom reveni cu detalii!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

Mesajului i-au fost ataşate două poze cu militari, comentariile şi reacţiile apărând la scurt timp după postare. Până la ora transmiterii ştirii, postarea a primit 5.000 de reacţii şi peste 1.400 de comentarii din partea utilizatorilor. „Măcar 3 luni - tot le-ar prinde bine la domnişoarele astea” şi „Bravo pentru stilul de comunicare! Cine e responsabil de pagina aceasta face treabă bună. Poate îi instruieşte şi pe cei care se ocupă de pagina Jandarmeriei” au fost câteva dintre comentarii. 

Totuşi, după câteva ore, Ministerul a revenit cu un nou mesaj şi a clarificat că postarea a fost doar o farsă de 1 aprilie. „Ne cerem scuze celor ce s-au lăsat păcăliţi astăzi sau nu au gustat modul nostru de abordare”, a fost scris pe pagina de Facebook, ataşând o poză cu „Fake News”. 

„Fiţi vigilenţi! Ştirile False nu apar doar de 1 aprilie!”, continuă postarea. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici