Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de produse de papetărie

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de produse de papetărie pe care le-a creat pentru a marca sărbătorile de iarnă din acest an.

72 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de produse de papetărie

Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de produse de papetărie

Directorii companiei de papetărie Paperless Post au invitat-o pe actriţă şi pe partenerii de creaţie ai acesteia de la blogul ei de lifestyle Goop.com să creeze designul pentru o colecţie nouă de felicitări şi invitaţii de Crăciun, informează contactmusic.com.

Gwyneth Paltrow, care le-a oferit fanilor ei posibilitatea de a admira câteva dintre noile ei creaţii postate pe blogul Goop.com, a spus: "A fost un proces de creaţie foarte dulce şi în acelaşi timp neobişnuit".

"Suntem entuziasmaţi de colaborarea cu Paperless Post. Iubim produsele lor de papetărie şi, ca parte a acordului nostru de colaborare, suntem încântaţi că am lansat propria noastră colecţie de papetărie alături de ei", a mai spus Gwyneth Paltrow.

"Am creat o linie cu 20 felicitări de Crăciun, rame fotografice, invitaţii şi alte obiecte de papetărie personalizate, care vor fi disponibile pentru a putea fi expediate atât în format electronic, cât şi tipărite pe hârtie, în perioada sărbătorilor", a declarat actriţa americană.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut şi în filmele din seria "Iron Man" - "Iron Man/ Omul de oţel" (2008), "Iron Man 2/ Omul de oţel 2" (2010) şi "Iron Man 3/ Omul de oţel 3 "-, regizate de Jon Favreau.

Actriţa americană a devenit în ultimii ani şi o personalitate în universul sfaturilor online din domeniul stilului de viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici