Important lider ISIS prea gras ca să încapă în maşina poliţiei. Cum a fost dus în arest

Liderul mişcării ISIS Shifa al-Nima, vinovat de mai multe atrocităţi, a fost reperat de autorităţile irakiene şi dus în arest printr-o metodă inedită deoarece era prea gras ca să încapă în maşina poliţiei, relatează Daily Mail.

1621 afișări
Imaginea articolului Important lider ISIS prea gras ca să încapă în maşina poliţiei. Cum a fost dus în arest

sursa FOTO: Twitter

Shifta al-Nima, unul dintre cei mai importanţi lideri ai grupării teroriste ISIS, a fost găsit în locuinţa sa din Mosul şi luat în arest de către autorităţile irakiene cu un camion întrucât era prea gras să încapă în maşina poliţiei, relatează Daily Mail.

Teroristul Shifta al-Nima, care a coordonat uciderea mai multor personalităţi religioase precum şi distrugerea unui mormânt antic, a fost găsit în ascunzătoarea sa, incapabil să se mişte din cauza obezităţii morbide. 

 

Liderul ISIS, cunoscut şi sub numele de Abu-Abdul-Bari a comandat distrugerea mormântului profetului Yunus sau Jonah, în 2014, un lăcaş de cult venerat atât de creştini cât şi de musulmani. 

De asemenea teroristul se face vinovat şi de uciderea a numeroşi civili, femei, bărbaţi şi copii. 

Acesta a fost arestat de către forţele irakiene şi a trebuit transportat într-un camion din cauza greutăţii în excesa acestuia.

Teroristul cântărea aproximativ 150 de kilograme. 

Shifta al-Nima este considerat cea mai importantă captură a autorităţilor irakiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici