Jucătorul de golf Rory McIlroy a rupt logodna cu Caroline Wozniacki: Nu sunt pregătit pentru o căsnicie

Jucătorul de golf Rory McIlroy a anunţat, miercuri, că a rupt logodna cu sportiva Caroline Wozniacki, numărul 14 mondial la tenis, cu care urma să se căsătorească în acest an, informează presa britanică.

364 afișări
Imaginea articolului Jucătorul de golf Rory McIlroy a rupt logodna cu Caroline Wozniacki: Nu sunt pregătit pentru o căsnicie

Jucătorul de golf Rory McIlroy a rupt logodna cu Caroline Wozniacki: Nu sunt pregătit pentru o căsnicie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Problema este la mine. Invitaţiile la nuntă trimise în week-end m-au făcut să îmi dau seama că nu sunt pregătit pentru ceea e implică o căsnicie. Îi doresc Carolinei toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună", a precizat McIlroy, adăugând că nu va mai face nicio declaraţie cu privire la relaţia sa cu sportiva în vârstă de 23 de ani.

Rory McIlroy, în vârstă de 25 de ani, a făcut acest anunţ după ce a discutat cu Caroline Wozniacki.

Cei doi aveau o relaţie din 2011 şi erau logodiţi de la revelionul 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici