Mesajul postat de Simona Halep în ziua în care se căsătoreşte: Dă şansa fiecărei zile

  • „Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta”, este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep, miercuri.
  • Este ziua cea mare, în care se căsătoreşte, eveniment la care aşteptat şi preşedintele Klaus Iohannis.
  • Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.
1296 afișări
Imaginea articolului Mesajul postat de Simona Halep în ziua în care se căsătoreşte: Dă şansa fiecărei zile

Mesajul postat de Simona Halep în ziua în care se căsătoreşte: Dă şansa fiecărei zile

„<Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta>, Mark Twain”, este mesajul postat pe Instagram, de Simona Halep, în ziuaîn care se căsătoreşte.

Mesajul a fost comentat de sute de persoane, care îi urează sportivei „Casă de piatră”.

„Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveţi parte de cea mai frumoasă zi din viaţa voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire şi dragoste!!”, a comentat o internaută. Alta a scris: „Aşa să fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înţelegere şi răbdare!”.

Simona Halep se căsătoreşte miercuri cu Toni Iuruc.

Emoţiile sunt diferite faţă de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „Sunt bucuroasă că se întâmplă”.

La cununia civilă a fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis. Ultimele informaţii sunt că preşedintele nu va ajunge, totuşi, la Constanţa. Printre cei care nu se află pe lista invitaţilor, Firicel Tomai, primul antrenor din Bucureşti al Simonei. Sportiva şi familiei ei şi tehnicianul nu sunt în relaţii bune.

„Sunt alţii din tenis invitaţi, dar eu nu sunt invitat. Mai multe nu comentez”, ne-a zis Tomai.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
mesaj,
nuntă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici