Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari ascunşi în peretele unuia dintre apartamentele „Regelui Cocainei”

  • Un nepot al cunoscutului traficant de droguri columbian Pablo Escobar spune că a găsit 18 milioane de dolari în numerar ascunşi în peretele casei unchiului său.
  • Nicolas Escobar a afirmat că o „viziune” i-a spus exact unde să caute banii în apartamentul din Medellin în care locuieşte acum, relatează presa locală.
  • Peste 60 de milioane de telespectatori au urmărit serialul Netflix „Narcos”, care în primele 2 sezoane se concentrează pe viaţa traficatului.
74366 afișări
Imaginea articolului Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari ascunşi în peretele unuia dintre apartamentele „Regelui Cocainei”

Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari ascuşi în peretele unuia dintre apartamentele „Regelui Cocainei”

Escobar a declarat presei columbiene că nu a fost prima dată când a găsit lucruri în ascunzătorile unchiului său. El a mai spus că a descoperit un stilou de aur, telefoane prin satelit, o maşină de scris şi o rolă de film nedevelopată, relatează Independent.

Escobar, care locuieşte în apartament de cinci ani, spune că unele bancnote sunt deteriorate şi inutilizabile.

Pablo Escobar a petrecut zeci de ani luptându-se cu guvernul columbian pentru a evita extrădarea în SUA şi a fost în cele din urmă ucis într-un raid poliţiei în 1993.

Narcoteroristul şi-a format cartelul la Medellin la sfârşitul anilor 1970 şi, în anii 80', făcea contrabandă cu 80% din cocaină vândută în SUA.

Escobar, supranumit „Regele Cocainei”, a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, pe măsură ce afacerea sa atragea venituri estimate la 420 de milioane de dolari pe săptămână.

În 1989, a fost clasat ca al şaptelea cel mai bogat om din lume.

„El Patron”, a fost arestat de autorităţi în 1991 şi ţinut într-o închisoare auto-proiectată numită Catedrala, unde putea alege deţinuţii şi a continuat să-şi conducă operaţiunile.

Oficialii estimează că cartelul lui Escobar a fost în spatele a peste 5.000 de crime doar între 1989 şi 1993.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici