O femeie susţine că este mama biologică a copilului lui Beyonce

O femeie din New York susţine că este mama biologică a copilului cuplului de staruri Beyonce şi Jay-Z, Blue Ivy, şi a depus la o instanţă documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru.

1389 afișări
Imaginea articolului O femeie susţine că este mama biologică a copilului lui Beyonce

O femeie susţine că este mama biologică a copilului lui Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tina Seals spune că este adevărata mamă a lui Blue Ivy, fetiţa în vârstă de doi ani şi jumătate a cuplului format din Beyonce şi Jay-Z, informează dailymail.co.uk.

În documentele depuse la o instanţă din New York, Tina Seals spune că a fost "anterior asociată" cu cuplul de staruri şi doreşte ca tribunalul să "verifice dacă ea este mama biologică" a lui Blue Ivy.

Aceasta nu este pentru prima dată când Beyonce se confruntă cu astfel de afirmaţii. În toamna anului 2011, Beyonce a fost acuzată că poartă o burtă falsă şi că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil. Speculaţiile au fost generate de apariţia lui Beyonce, la un show TV, cu o burtică ce părea că se pliază şi face valuri atunci când s-a aşezat pe un fotoliu. Speculaţiile au luat atunci o asemenea amploare încât Beyonce, care de obicei este discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, s-a declarat uimită de aceste zvonuri, pe care le-a catalogat drept "nebuneşti".

Totuşi, în cazul Tinei Seals, există puţine şanse ca aceasta să fie luată în serios de autorităţi. În urmă cu o săptămână, o instanţă din New York a respins un alt caz deschis de aceasta, împotriva cuplului Kanye West - Kim Kardashian. Femeia se declara mama biologică a lui North West, copilul în vârstă de un an al celor doi.

De asemenea, femeia este celebră pentru că s-a declarat mama biologică a prinţului George al Marii Britanii, precum şi a lui Prince, Paris şi Blanket, copiii regretatului Michael Jackson.

Beyonce şi Jay-Z sunt căsătoriţi din 2008 şi au un singur copil, pe Blue Ivy, născută în ianuarie 2012. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici