Olivia Newton-John, diagnosticată cu CANCER pentru a doua oară

Olivia Newton-John a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, fiind nevoită să îşi amâne pe perioadă nedeterminată turneul în care se afla, notează contactmusic.com.

2519 afișări
Imaginea articolului Olivia Newton-John, diagnosticată cu CANCER pentru a doua oară

Olivia Newton-John, diagnosticată cu CANCER pentru a doua oară

Actriţa din ”Grease” şi-a amânat toate show-urile programate pentru luna iunie în SUA şi Canada, după ce a fost diagnosticată pentru a a doua oară cu cancer.
 
Actriţa a promis că se va lupta cu boala cu ajutorul propriului centru de Cercetare, Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre, localizat în Melbourne, Australia.
 
Actriţa va fi ajutată de terapeuţi naturali, dar va trebui, de asemenea, să fie supusă unei "scurte" terapii cu radiaţii.
 
”Am decis ce direcţie voi urma în ceea ce priveşte tratamentul, după consultaţii cu doctorii, terapeuţii naturali şi echipa medicală de la Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre, localizat în Melbourne, Australia”, a spus actriţa.
 
Aceasta a promis, de asemenea, că se va lupta cu boala şi îşi va reprograma show-urile anulate în cel mai scurt timp.
 
 
 
 
O postare de pe pagina de Facebook a artistei arată: ”Olivia Newton-John îşi amână toate show-urile programate în luna iunie, în SUA şi Canada. Durerea iniţială de spate din cauza căreia şi-a amânat jumătate din turneu s-a dovedit a fi cancer la sân care s-a răspândit”.
 
 
Olivia a mai fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 25 de ani, în 1992.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici