Paris Jackson, spitalizată de urgenţă după ce a încercat să se sinucidă. MESAJUL postat de aceasta pe Twitter înainte de incident

Paris Jackson, fiica cântăreţului Michael Jackson, a fost transportată de urgenţă la spital după o posibilă tentativă de sinucidere, relatează site-ul TMZ.

5651 afișări
Imaginea articolului Paris Jackson, spitalizată de urgenţă după ce a încercat să se sinucidă. MESAJUL postat de aceasta pe Twitter înainte de incident

Paris Jackson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Se va face bine", a declarat o sursă medicală citată de CNN.

Serviciile de ambulanţă din Los Angeles au fost solicitate de urgenţă, miercuri dimineaţă, la reşedinţa familiei Jackson din Calabasas.

Surse medicale au declarat că ar putea fi vorba de o "supradoză" şi că pacientul a fost transportat la spital.

Însă bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. "A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest", a precizat avocatul.

Mama adolescentei, Debbie Rowe, a confirmat că fiica ei a încercat să se sinucidă, explicând că tânăra "a trecut prin multe în ultima perioadă".

Cu câteva ore înaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele păreau să fie atât de departe, acum se pare că au revenit şi vor rămâne. Mă întreb de ce lacrimile sunt sărate".

Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009, are trei copii - Prince, Paris şi Blanket. Cei trei adolescenţi şi bunica lor, Katherine Jackson, au dat în judecată compania AEG Live acuzând-o de responsabilitate pentru decesul starului Michael Jackson din cauza unei supradoze. Paris şi Prince ar urma să depună mărturii în acest proces la sfârşitul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici