Momentul în care un cangur mascul îşi ridică partenera pentru a mai vedea o dată puiul înainte de a muri. „A jelit precum un om”

Un fotograf a surprins în imagini momentul tragic în care un cangur mascul îşi atinge pentru ultima dată partenera în timp ce puiul lor priveşte scena, relatează The Guardian.

4165 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un cangur mascul îşi ridică partenera pentru a mai vedea o dată puiul înainte de a muri. „A jelit precum un om”

Sursa: Twitter @TelegraphPictures

Evan Switzer a făcut fotografiile emoţionante în River Heads, Queensland, Australia, în timpul unei plimbări matinale, potrivit The Guardian. Acesta a asistat la scena în care un puide cangur îşi priveşte mama în ultimele ei clipe de viaţă, sub umbra unui arbore de mango. În tot acest timp cangurul mascul îşi ridică partenera pentru a mai vedea o dată puiul înainte de a muri.

„Am văzut cum masculul a încercat să o ridice pe femelă, ca să verifice ce a păţit aceasta”, a povestit Switzer. „A jelit pierderea partenerei precum un om." După ce mama cangurului a murit, masculul însoţitor i-a păzit trupul şi a vegheat lângă trupul neînsufleţit. „Am călătorit destul de mult, dar nu am mai văzut aşa ceva", a spus fotograful. „Masculul ar fi alungat orice alt cangur care s-ar fi apropiat”, cu excepţia puiului acesteia.

Nu este clar cum a murit femela, întrucât nu prezenta răni vizibile.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici