Rapperul Snoop Dogg a devenit bunic la vârsta de 43 de ani

Rapperul american Snoop Dogg a devenit bunic, după ce fiul său mai mare şi soţia acestuia au devenit părinţii unui băieţel, pe care l-au numit Zion, potrivit dailymail.co.uk.

935 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg a devenit bunic la vârsta de 43 de ani

Rapperul Snoop Dogg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vestea naşterii primului său nepot a fost făcută publică miercuri chiar de Snoop Dogg, care a publicat pe contul său de pe platforma Instagram un album foto cu bebeluşul şi mai mulţi membri ai familiei sale, alături de mesajul "Zion, te aşteaptă multă dragoste, nepoate!".

Zion este fiul lui Corde Broadus, băiatul în vârstă de 20 de ani al artistului, şi al soţiei acestuia, Jessica Kyzer.

Soţia rapperului, Shante Taylor, apare într-o altă fotografie, ţinând bebeluşul în braţe. Imaginea este însoţită de textul "Bunică mândră".

Snoop Dogg s-a căsătorit pe 12 iunie 1997 cu iubita sa din liceu, Shante Taylor. Pe 21 mai 2004, artistul a intentat divorţ, dar cei doi s-au împăcat câţiva ani mai târziu, reînnoindu-şi jurâmintele de căsătorie pe 12 ianuarie 2008. Snoop Dogg şi Shante Taylor au trei copii, fiii Corde, născut în 1994, şi Cordell, în vârstă de 17 ani, şi o fiică, în vârstă de 15 ani, pe nume Cori.

Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici