Şarpe cu trei ochi, descoperit în Australia: Cum explică autorităţile anomalia | FOTO

Autorităţile din Australia au publicat imagini cu reptila neobişnuită, descoperită de pădurarii din Teritoriul de Nord al Australiei, relatează livescience.com

1191 afișări
Imaginea articolului Şarpe cu trei ochi, descoperit în Australia: Cum explică autorităţile anomalia | FOTO

Şarpe cu TREI ochi, descoperit în Australia | FOTO

Reprezentanţii parcului Teritoriului de Nord din Australia au publicat imagini pe Facebook cu un piton care avea trei ochi, unul dintre aceştia fiind chiar în mijlocul craniului.

Oficialii susţin că prin intermediul unei radiografii au aflat că toţi cei trei ochi erau funcţionali. Experţii dezvăluie că reptila a avut cel mai probabil două capete care s-au unit. Cu toate acestea, radiografia a arătat că şarpele avea un craniu cu o cavitate oculară în plus.

„Am căzut de comun acord că ochiul s-a dezvoltat devreme în stadiul embrionar de dezvoltare”, au scris reprezentanţii pe Facebook. „Este puţin probabil ca această malformaţie să se fi dezvoltat din cauza factorilor ecologici”, adaugă aceştia în postare.  

Şarpele, denumit „Monty Python” de către pădurari, ar fi fost în vârstă de trei luni, dar a murit la scurt timp după ce a fost descoperit.

„Este remarcabil faptul că a supravieţuit atât de mult timp în sălbăticie, în ciuda condiţiei sale. Reptila nu mai reuşea să se hrănească şi a murit săptămâna trecută”, declară pădurarul Ray Chatto pentru postul de ştiri NT News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici