Şi-au făcut o brutărie în curtea casei după ce au rămas ŞOMERI, iar acum vând pâine de peste 5 MILIOANE de euro

Şomajul s-a dovedit a fi pentru pentru o familie din Timişoara imboldul perfect pentru lansarea unei afaceri de succes. De la o brutărie tradiţională, deschisă în curtea casei, au ajuns în prezent să aibă o vânzări de cinci milioane de euro.

1257 afișări
Imaginea articolului Şi-au făcut o brutărie în curtea casei după ce au rămas ŞOMERI, iar acum vând pâine de peste 5 MILIOANE de euro

Şi-au făcut o brutărie în curtea casei după ce au rămas ŞOMERI, iar acum vând pâine de peste 5 MILIOANE de euro

Totul a început în urmă cu 26 de ani. Iniţial, Prospero producea 500 de pâini pe zi, iar acum, pe poarta fabricii ies de circa 15 ori mai multe.

Brutăria Prospero, cu afaceri anuale ce se învârt în jurul a 5 milioane de euro, produce în fiecare săptămână pâine din 22 de tone de făină, cumpărată direct de la moară. Prospero este una dintre cele mai cunoscute firme din Timişoara şi operează în oraş 15 magazine şi cinci cafenele. Pâinea care ajunge pe rafturile magazinelor Prospero este realizată într-o fabrică deschisă în 2008, în Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara. Până atunci, pâinea era coaptă într-o brutărie tradiţională realizată, în anul 1991, în curtea casei celor doi soţi din Timişoara, în cuptoare din cărămidă, pe vatră.

Citeşte continuarea articolului pe Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici