Test inedit: De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ - VIDEO

Telefoanele produse de Apple au fost supuse unui test inedit realizat de echipa EverythingApplePro, un canal YouTube dedicat recenziilor pentru produsele companiei. Întrebarea la care testul a trebuit să răspundă a fost: de câte telefoane iPhone este nevoie pentru a opri glonţul tras de o puşcă de asalt AK-74?

1544 afișări
Imaginea articolului Test inedit: De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ - VIDEO

Test inedit: De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ - VIDEO (Captură video)

Echipa a pus la încercare durabilitatea smartphone-urilor şi capacitatea acestora de a salva viaţa, informează Daily Mail.

Participanţii la experiment au estimat că glonţul va devia la impact şi că va penetra cu greu patru telefoane.

Glonţul, cu miez de oţel, are o viteză de aproape 900 de metri pe secundă, explică autorul testului, aşteptându-se ca acesta să distrugă primele telefoane.

Filmările au fost realizate cu o cameră video normală, care nu are capacitatea de a înregistra foarte multe cadre pe secundă.

La primul test, trăgătorul a reuşit străpungerea a patru aparate, glonţul oprindu-se în ecranul celui de-al cincilea. Echipa a putut observa că distrugerile au fost mai mari pe măsură ce glonţul avansa.

Testul a fost repetat, după o ajustare a poziţiei de tragere, iar de data aceasta glonţul a reuşit să perforeze cinci aparate, înainte de a fi oprit. Al şaselea aparat, deşi avea ecranul spart, a continuat să funcţioneze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici