The Jacksons va susţine primul său turneu din ultimii 28 de ani, în vara acestui an - VIDEO

Cei patru fraţi ai cântăreţului Michael Jackson cu care acesta a format grupul The Jackson 5, cunoscut ulterior şi sub numele The Jacksons, vor susţine primul lor turneu din ultimii 28 ani, în Statele Unite, în vara acestui an. Cei patru membri ai grupului - Jackie, Jermaine, Marlon şi Tito - vor pleca din nou într-un turneu, denumit "Unity Tour", în lunile iunie şi iulie. Va fi pentru prima dată când ei vor cânta din nou împreună după turneul "The Victory Tour" din 1984, la care a participat şi fratele lor decedat în 2009.

255 afișări
Imaginea articolului The Jacksons va susţine primul său turneu din ultimii 28 de ani, în vara acestui an - VIDEO

The Jacksons va susţine primul său turneu din ultimii 28 de ani, în vara acestui an - VIDEO

Grupul The Jacksons a devenit celebru pe plan internaţional în anii '70 şi '80, devenind prima trupă din istorie ale căror prime patru single-uri au ajuns succesiv pe prima poziţie în topul Billboard. De-a lungul unei cariere de peste patru decene, grupul The Jacksons a revoluţionat industria muzicală şi cultura pop şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în anul 1997, informează music-news.com.

Turneul "Unity Tour" din 2012 va reprezenta o nouă piatră de hotar din istoria trupei americane, întrucât îi va readuce pe membrii uneia dintre cele mai celebre familii din industria muzicală din nou împreună pe scenă, pentru o serie de concerte spectaculoase.

"E un vis care a devenit realitate", a declarat Jackie Jackson, referindu-se la acest turneu.

"Nu-mi vine să cred că în sfârşit se întâmplă acest lucru. Nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o trăiesc atunci când toţi fraţii sunt pe aceeaşi scenă şi în acelaşi timp. Va fi o experienţă minunată pentru toţi fanii noştri din lumea întreagă - şi ştiu că la fiecare concert, spiritul lui Michael va fi alături de noi", a adăugat Jackie Jackson.

Jermaine Jackson consideră că onorarea memoriei fratelui lor Michael şi interpretarea hiturilor grupului în faţa fanilor reprezintă o prioritate pentru grupul The Jacksons. "Sunt încântat şi nerăbdător să cânt din nou pe scenă alături de fraţii mei. Abia aştept să cânt din nou toate acele piese care au făcut parte din vieţile noastre, ale tuturor. Suntem pregătiţi şi dornici să menţinem vie moştenirea familiei noastre şi să cântăm din nou la cel mai înalt nivel de excelenţă, creativitate şi, mai ales, integritate", a spus Jermaine Jackson.

The Jackson 5 este un grup american de muzică soul originar din oraşul Gary din statul Indiana, alcătuit din cinci fraţi din familia Jackson: Jackie, Tito, Jermaine, Marlon şi Michael.

Activ din 1964 până în 1990, grupul şi-a construit un repertoriu impresionat de piese R&B, soul, pop şi disco. În perioada de şase ani şi jumătate în care a avut contract cu casa de discuri Motown, The Jackson 5 a fost unul dintre cele mai de succes grupuri din muzica pop a anilor '70 şi a reprezentat o pistă de lansare pentru carierele solo ale celor doi solişti principali - Jermaine şi Michael. De altfel, Michael Jackson s-a folosit de notorietatea obţinută în copilărie, în epoca Motown, pentru a-şi construi o carieră solo şi mai strălucită după ce a devenit adult.

În 1976, trupa părăseşte casa Motown şi semnează un contract cu CBS, iar mai tânărul Randy intră în grup pentru a-l înlocui pe Jermaine, care a preferat să rămână fidel casei de discuri Motown. Grupul şi-a schimbat în acel moment denumirea, devenind The Jacksons.

Trupa The Jackson 5 a devenit primul grup din istorie ale cărui prime patru single-uri - "I Want You Back", "ABC", "The Love You Save" şi "I'll Be There" - au ajuns pe prima poziţie în topul Billboard. Câţiva ani mai târziu, alte câteva piese lansate de acest grup, precum "Mama's Pearl", "Never Can Say Goodbye" şi "Dancing Machine" au intrat în Topul 5 al clasamentului Billboard şi au ajuns pe prima poziţie în topul R&B american.

Albumele grupului The Jacksons s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici