Ţi-ar plăcea să ai un astfel de job? Biliard, jocuri video, sală de forţă şi cafenea la locul de muncă - FOTO

Există un loc în care oricărui angajat i-ar plăcea să lucreze. Mulţi l-ar considera serviciul ideal, având posibilitatea să joace biliard, să meargă la sala de forţă şi să socializeze cu colegii de muncă într-o cafenea ultramodernă, aflată în interiorul sediului în care lucrează.

502 afișări
Imaginea articolului Ţi-ar plăcea să ai un astfel de job? Biliard, jocuri video, sală de forţă şi cafenea la locul de muncă - FOTO

Ţi-ar plăcea să ai un astfel de job? Biliard, jocuri video, sală de forţă şi cafenea la locul de muncă - FOTO (Imagine: Google)

Angajaţii Google au un nou motiv de a fi fericiţi. Noul sediu Google din Londra, L4, utilizat săptămâna trecută de 350 de angajaţi ai companiei, le pune la dispoziţie acestora numeroase modalităţi de relaxare şi de distracţie.

În afară de o cameră de distracţie (cu masă de biliard şi jocuri video), cafenea proprie şi 4 restaurante, L4 este dotat cu canapele gigantice, pe care angajaţii le pot utiliza pentru a se odihni. Mâncarea şi băutura sunt gratuite la sediul Google, ca orice altă activitate, de altfel.

"Angajăm cei mai strălucitori şi mai buni ingineri din Marea Britanie şi îi aşezăm pe toţi într-un mediu cât se poate de creativ, relaxant şi captivant", a declarat Nelson Mattos, vice-preşedinte al secţiei de Inginerie a Google, citat de Daily Mail.

"Experienţa noastră a arătat că un mediu confortabil, deschis şi distractiv încurajează creativitatea şi sociabilitatea. Spaţiile deschise cresc posibilitatea de interacţiune întâmplătoare, iar interacţiunile întâmplătoare duc de obicei la cele mai grozave idei. Multe dintre produsele noastre au apărut de la echipe care au aflat întâmplător una despre munca celeilalte, iar apoi s-au întâlnit pentru a discuta", a adăugat Mattos pentru sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici