Top-modelul Stephanie Seymour, arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului

Top-modelul Stephanie Seymour, celebră pentru apariţia sa în mai multe videoclipuri din anii '90 ale trupei rock americane Guns N' Roses, a fost arestată în noaptea de vineri spre sâmbătă, în statul american Connecticut, pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului, potrivit people.com.

671 afișări
Imaginea articolului Top-modelul Stephanie Seymour, arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului

Top-modelul Stephanie Seymour, arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului

Informaţia a fost confirmată pentru revista People de Poliţia din Connecticut. Stephanie Seymour, în vârstă de 47 de ani, se afla la volanul automobilului său în momentul în care a fost implicată într-un accident rutier, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Greenwich, o localitate din Connecticut.

Potrivit poliţiştilor locali, celebrul top-model şi-a oprit vehiculul Land Rover la capătul unei rampe de coborâre de pe autostrada Interstate 95, a început să ruleze cu spatele şi a tamponat un vehicul Mercedes Benz.

"Se simţea un miros puternic de alcool, atunci când Stephanie începea să vorbească", se afirmă în raportul Poliţiei.

"După şase sau şapte cereri de a prezenta permisul de conducere, talonul de înmatriculare şi poliţa de asigurare, a reuşit să extragă din poşetă permisul de conducere şi o carte de credit", precizează acelaşi raport oficial.

Stephanie Seymour a refuzat să efectueze testul de alcoolemie, potrivit poliţiştilor americani, şi a fost ulterior arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului şi pentru provocarea unui accident rutier.

Ulterior, vedeta americană a fost eliberată din arest, contra unei cauţiuni de 500 de dolari. Ea va trebui să apară în faţa unui tribunal din Statele Unite în luna februarie.

Stephanie Seymour este un model american, ocazional actriţă, devenită celebră la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, după ce a prezentat creaţiile unora dintre cei mai mari designeri şi a pozat pentru fotografi de renume, precum Herb Ritts, Richard Avedon, Gilles Bensimon şi Mario Testino.

Seymour a pozat pe copertele a peste 300 de revistă de modă, inclusiv Vogue, Elle şi Harper's Bazaar, şi a apărut în numeroase reclame ale unor branduri renumite din Europa şi Statele Unite. La începutul anilor '90, Stephanie Seymour a devenit un manechin important pentru Victoria's Secret, pe atunci o companie tânără, aflată la început de drum în lumea modei.

Presa americană afirmă că Stephanie Seymour a contribuit considerabil la fenomenul de "transformare în staruri" a unor manechine, la începutul anilor '90, precum Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Christy Turlington şi Tatjana Patitz.

În 1991, Seymour l-a întâlnit pe Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, cu care a avut o relaţie intens mediatizată, dar şi extrem de tumultuoasă, care s-a încheiat în cele din urmă în 1993, la tribunalul din Los Angeles, în urma unor acuzaţii de maltratare şi infidelitate. Stephanie Seymour a apărut, de altfel, în două dintre cele mai cunoscute videoclipuri ale trupei Guns N' Roses - "Don't Cry" şi "November Rain".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici