TOPUL viralelor în 2015: Un şobolan amator de pizza şi o parodie "Star Wars" - VIDEO

O listă a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie "Star Wars" şi promo-ul show-ului TV "The Muppets", în care apare Dave Grohl, a fost întocmită de contactmusic.com.

1506 afișări
Imaginea articolului TOPUL viralelor în 2015: Un şobolan amator de pizza şi o parodie "Star Wars" - VIDEO

Pe primul loc în clasament se află clipul "Pizza Rat" - un şobolan, surprins de un trecător, duce o felie de pizza pe treptele metroului newyorkez.

Acesta este urmat de o producţie a Bad Lip Reading, în care vocile actorilor Jack Black, Maya Rudolph şi Bill Hader suprapun texte hilare în mai multe scene din filmele francizei "Războiul stelelor/ Star Wars".

Aria politică nu a fost ocolită nici anul acesta de glume - videoclipul "The Republican Debate", realizat de Bad Lip Reading, a strâns peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe locul al patrulea în clasamentul realizat de contactmusic.com a fost inclus un promo al show-ului TV "The Muppets", difuzat de postul ABC, şi intitulat "Dave Grohl Vs. Animal". Acesta este un duel al toboşarilor, câştigat de muzicianul american.

Piesa "Hotline Bling" a lui Drake este reinterpretată de mai multe celebrităţi, printre care se află Bryan Cranston, Amy Schumer şi Seth Rogen. Aceştia recită versurile hitului pentru revista W, conferind o notă poetică melodiei.

Locul al şaselea în clasament este ocupat de o altă piesă celebră - "Uptown Funk", semnată de Mark Ronson şi Bruno Mars. De această dată, Mickey Bolts o cântă în stilul mai multor personaje de desene animate - de la cele din "Family Guy" la cele din "American Dad".

Un concurs de flotări se află pe locul al şaptelea în clasament. Inedit este faptul că unul dintre concurenţi este un angajat al Disney World, care îl întruchipează pe Gaston, personaj de desene animate, iar acesta câştigă întrecerea.

Katniss Everdeen, personajul principal interpretat de Jennifer Lawrence în seria "Jocurile Foamei", este pus într-o postură dificilă. În clipul "Katniss Loves Pita", de fiecare dată când aceasta exclamă "Peeta", o mână ţinând un sandviş apare pe ecran.

Actriţa Jennifer Lawrence este, de asemenea, protagonista videoclipului care se află pe locul al nouălea. Echipa Smosh a pregătit un interviu-festă, care trebuia să o facă pe aceasta să se simtă incomod, însă Lawrence a contraatacat, fiind la curent cu gluma pregătită.

Macaulay Culkin şi al său "Just Me In The House By Myself", parte din seria ":DRYVRS", realizată de Jack Dishel, se află pe locul al zecelea. Actorul joacă un rol ce face referire la personajul Kevin McCallister din franciza "Singur acasă/ Home Alone".

Ultimul loc în clasament îi revine clipului "A Thanksgiving Miracle" - o adunare de familie de Ziua Recunoştinţei difuzată în cadrul programului TV "Saturday Night Live". Cei aflaţi în jurul mesei discută în contradictoriu despre diverse subiecte politice, însă toţi sunt de acord că hitul "Hello" al lui Adele este minunat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici