Un chitarist de succes şi actor în "Game of Thrones", diagnosticat cu cancer terminal, s-a vindecat

Wilko Johnson, unul dintre actorii importanţi din distribuţia serialului "Urzeala tronurilor/Game of Thrones", fost chitarist al trupei Dr. Feelgood, un grup de succes în anii '70, a anunţat miercuri seară că s-a vindecat de cancerul pancreatic în stadiu terminal cu care a fost diagnosticat în 2012.

1967 afișări
Imaginea articolului Un chitarist de succes şi actor în "Game of Thrones", diagnosticat cu cancer terminal, s-a vindecat

Wilko Johnson (Imagine: Flick)

Iniţial, medicii i-au spus artistului în vârstă de 67 de ani că mai avea de trăit doar 10 luni, după ce organismul său a respins chimioterapia, însă o operaţie radicală, ce a constat în extirparea unei tumori uriaşe, i-a salvat viaţa, informează bbc.com.

"A fost o operaţie în cel de-al 11-lea ceas. Tumoarea cântărea trei kilograme - era de mărimea unui bebeluş. Oricum, medicii au extirpat tot. Ei m-au vindecat", a dezvăluit artistul britanic miercuri seară, la gala Q Awards de la Londra.

După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiu terminal la sfârşitul anului 2012, Wilko Johnson credea că mai avea doar câteva luni de trăit. În 2013, muzicianul a susţinut un "turneu de adio" şi a înregistrat un album cu Roger Daltrey, solistul trupei The Who.

"Credeam că acelea vor fi ultimele lucruri pe care le voi face în viaţa mea. Apoi, un medic a venit la mine şi mi-a spus că se întâmplă ceva ciudat, pentru că eram încă în viaţă la sfârşitul anului trecut", a dezvăluit Wilko Johnson.

Artistul a fost operat cu succes în aprilie 2014.

"Cineva a venit la mine şi mi-a spus: «Putem să te vindecăm». Când mi-au zis prima dată că vor putea să mă opereze, nu îmi venea să cred. Îmi spuneam: «Ce vor să spună cu asta? Că îmi oferă încă 2-3 luni de viaţă?». Ei bine, nu asta voiau să spună. Au spus că pot să mă scape de tumoare şi exact asta au şi făcut. Tumoarea a dispărut. Acum nu mai am cancer", a dezvăluit artistul britanic.

El se află în continuare în convalescenţă după acea intervenţie chirurgicală şi spune că nu ştie deocamdată ce va face în continuare.

Wilko Johnson a făcut aceste dezvăluiri la gala de decernare a premiilor anuale acordate de publicaţia muzicală Q Magazine. La acea gală, artistul britanic a fost recompensat cu Icon Award.

Operaţia pe care a suportat-o a constat în extirparea pancreasului, a splinei, a unor porţiuni din stomac, din intestinul subţire şi din intestinul gros şi în extirparea şi reconstrucţia unor vase sangvine din jurul ficatului.

Wilko Johnson, care interpretează rolul Ser Ilyn Payne în celebrul serial "Urzeala tronurilor", produs de HBO, este şi un renumit muzician. El a devenit cunoscut în calitate de chitarist al trupei Dr. Feelgood, un grup de succes din anii '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici