Zece moduri simple de a face bani în plus, dacă vrei să îţi suplimentezi veniturile

Uneori chiar şi un salariu decent se dovedeşte a fi insuficient pentru nevoile zilnice, iar suplimentarea veniturilor este necesară.

5864 afișări
Imaginea articolului Zece moduri simple de a face bani în plus, dacă vrei să îţi suplimentezi veniturile

Zece moduri simple în care poţi câştiga bani în plus dacă vrei să îşi suplimentezi veniturile

Business Magazin a întocmit o listă cu 10 moduri de a face bani în plus. 

Unele soluţii prezentate mai jos sunt doar temporare, un mod de a câştiga rapid bani pe când altele reprezintă o investiţie pe termen lung.

1. Vinde obiectele de care nu ai nevoie pe site-urile de anunţuri. Poţi vinde obiecte mici, precum gadgeturi, baterii externe, sau mobilă, colecţionabile şi în general, vinde obiectele care adună praf în casă.

2. Devin-o şofer pentru Uber/Taxify. Ai timpi morţi sau vrei să conduci după muncă pentru a face un ban în plus, o soluţie e să devii şofer pentru Uber sau Taxify. Cei care conduc 8 ore pe zi timp de o lună câştigă salarii între 3000 şi 4000 de lei.

3. Închiriază o cameră pe AirBnB. Dacă ai o cameră în plus închiriaz-o pe AirBnB pentru un venit în plus. Nu trebuie să faci mare lucru, doar să te asiguri că este curată şi arată bine.

4. Administrează conturi de social media ale unor business-uri mici. Nu toate companiile mici au timp/bani pentru a-şi administra cum trebuie conturile de social media (Facebook, Instagram, Twitter etc) şi ai putea face tu asta în schimbul unei sume.

5. Câştigă bani pe Fiverr. Fiecare dintre noi se pricepe la ceva, unii sunt buni la matematică, alţii la design, iar alţii la contabilitate. Astfel de abilităţi pot fi monetizate pe site-uri precum Fiverr, unde îţi poţi oferi serviciile contracost.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici