Video Actorul Marius Manole, la Marius Tucă Show: Sunt unele lucruri de care nu ai neapărat nevoie, nu mori dacă nu mergi la teatru sau la restaurant

  • M. Manole: Sunt unele lucruri de care nu ai nepărat nevoie, nu mori dacă nu mergi la teatru sau la restaurant. Mi se pare că sunt prea multe libertăţi
  • M. Manole: Sunt de acord că lipseşte teatrul, dar vreau să fie sigur pentru toată lumea când ne vom relua activitatea
  • M. Manole: Noi nu suntem nici la jumătate educaţi faţă de vestici. Noi, dacă aveam un grad de cultură şi civiliaţie, poate deschideam teatrele
3433 afișări

Actorul Marius Manole a fost de acord că teatrul şi cultura, în general, sunt importante, dar în situaţia actuală din România, când numărul de cazuri creşte zilnic, depăşind 1000 de infestaţi pe zi, e mai bine să rămână închise pentru moment.

Marius Tucă i-a explicat lui Marius Manole că numărul de 1.030 de cazuri noi înregistrate miercuri, 22 iulie, nu este alarmant, având în vedere că s-au făcut 24.000 de testări, faţă de 3.000-4.000 de testări câte se făceau în vârful pandemiei şi rezultau 500 de infectaţi.

Marius Manole este de acord cu respectarea tuturor regulilor, cu purtarea măştii şi păstrarea distanţei de 2 metri între persoane atât în spaţiul închis, cât şi în aer liber şi, chiar dacă îi lipseşte teatrul, vrea să se întoarcă să joace pe scenă, în interior, atunci când va fi sigur pentru toată lumea.

”M. Tucă: Aveam 500 de cazuri când lumea stătea în casă, nu era expusă. Se făceau 3000-4000 de teste. Acum, lumea toată este în libertate şi se fac 24.000, până acum două săptămâni se făceau 15.000 de teste.
M. Manole: Si tu ce propui?
M. Tucă: Să protestăm în faţa Guvernului să se deschidă teatrele, cinematografele, sălile de spectacole, restaurantele înăuntru. Aşa cum s-au deschis peste tot în lume.
M. Manole: Mie mi se pare că lucrul acesta trebuie tratat cu foarte multă seriozitate. Sunt prea multe libertăţi.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici