Firea: Noi nu am atins vârful pandemiei în Bucureşti. Pe lângă cei 450 în carantină mai vin alţi 50

Gabriela Firea a declarat, la Marius Tucă Show, că nu a fost atins vârful epidemiei de coronavirus în Bucureşti. Primarul general al Capitalei a mai spus că pe lângă cele 450 de persoane aflate în carantină vor mai veni 50, iar miercuri va fi raportat un număr total de 500 de oameni.

8727 afișări
Imaginea articolului Firea: Noi nu am atins vârful pandemiei în Bucureşti. Pe lângă cei 450 în carantină mai vin alţi 50

Firea: Noi nu am atins vârful pandemiei în Bucureşti. Pe lângă cei 450 în carantină mai vin alţi 50

„Nu ştiu ce va face Guvernul, dar opinia mea, fiind un om implicat în această perioadă şi având şi acces la informaţii, prin prisma poziţiei pe care o ocup, noi nu am atins încă vârful pandemiei în Bucureşti, de fapt în intreaga ţară, pentru că în continuare vin zilnic şi în Capitală şi în ţară foarte multe persoane”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea a mai anunţat că, în Bucureşti, se va ajunge la 500 de persoane în carantină.

„De exemplu la noi, pe lângă cele 450 în carantină mai vin alţi 50. Deci mâine vom raporta 500, care trebuie să fie testate, dar jumătate au fost testate până acum, ş.a.m.d. Clar că dintre ele vor fi declarate cu test pozitiv şi atunci iată cum se adaugă la numărul deja de bolnavi care sunt în spital. E adevărat că cei care sunt deja internaţi în spital, în două săptămâni, unii chiar mai repede, în funcţie de ziua de internare, vor fi externaţi”, a completat Firea.

Întrebată la cât va ajunge numărul persoanelor din Capitală aflate în carantină, Gabriela Firea a răspuns: „Dacă acum sunt aproape 500 sigur vom ajunge la câteva mii, pentru că valul de români care se întorc din Italia şi Spania este foarte mare. Zilnic vin şi cu avionul şi cu maşinile. Foarte mulţi români se întorc acasă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici