METEO   Vremea în Bucureşti, 21 martie 2023. O zi cu temperaturi capricioase - răsfăţ de primăvară sau încă o zi de iarnă?

  • Pentru dimineaţă, când temperatura este de 11°C şi şansele de precipitaţii sunt de 3%, se recomandă purtarea unei jachete sau un palton uşor, însoţite de o eşarfă sau o căciulă.
  • După-amiaza, când temperatura creşte la 16°C şi şansele de precipitaţii cresc la 12%, se recomandă alegerea de haine uşoare, cum ar fi o bluză sau un tricou şi o geacă subţire.
  • Seara, când temperatura scade la 12°C şi şansele de precipitaţii cresc semnificativ la 74%, se recomandă haine mai groase, cum ar fi un pulover sau un cardigan, însoţite de o jachetă impermeabilă sau un palton. Bucureştenii trebuie să aibă şi o umbrelă la îndemână.
426 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti, 21 martie 2023. O zi cu temperaturi capricioase - răsfăţ de primăvară sau încă o zi de iarnă?

Instagram -tezza.barton/alyshabouwhuis/stylegoddessesig

VREME pentru 21 martie 2023, în Bucureşti.

În general, vremea va fi parţial înnorată în cursul zilei.

Temperatura maximă va fi de aproximativ 17°C, iar cea minimă va fi de 9°C.

În timpul dimineţii, temperatura va fi în jur de 11°C, cu şanse de ploaie de 3%.

După-amiaza, vremea se va încălzi, cu o temperatură de aproximativ 16°C şi şanse de ploaie de 12%.

Seara, vremea se va răci şi sunt aşteptate şanse de ploaie de 74%, cu o temperatură de aproximativ 12°C.

Noaptea, temperatura va scădea la aproximativ 7°C, cu şanse de ploaie de 3%.

Vântul va fi moderat, cu o viteză medie de aproximativ 6-10 km/h.

Umiditatea va fi ridicată, în jur de 80-85%, iar presiunea atmosferică va fi de aproximativ 1015 mb. Indicele UV va fi scăzut, de 0 din 10, iar vizibilitatea va fi bună, de aproximativ 8 km, potrivit Weather.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici