Video 1 DECEMBRIE. Tăriceanu spune că nu va onora invitaţia privind participarea la parada de Ziua Naţională: Iohannis, patronul statului paralel

Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni că nu va onora invitaţia privind participarea la parada de Ziua Naţională a României, susţinând că nu are motive să stea alături de cel pe care îl cataloghează "patronul statului paralel".

604 afișări

'Nu am primit nicio invitaţie şi dacă o primesc nu îi voi da curs. Românii vor în primul rând să vadă parada militară. Românii nu vin la paradă să îl vadă pe preşedinte sau preşedinţii Camerelor Parlamentului", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului.

Acesta spune că un alt motiv este tocmai prezenţa şefului statului la eveniment.

"Având în vedere declaraţiile făcute de preşedinte, acel domn care funcţionează la Cotroceni, care mă vizează direct, nu am de ce să merg să stau alături de domnia sa. Aş cauţiona postura în care se află de patron al statului paralel, pe care că nu îl vede şi ori nu îl cunoaşte. Sunt două variante: ori nu îşi dă seama şi e grav, ori nu recunoaşte şi e foarte grav. Ce se întâmplă cu statul paralel este încălcarea în picioare a ordinii constituţionale",a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Mihai Fifor, ministrul Apărării, a anunţat luni că are informaţii potrivit cărora Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor fi invitaţi la parada de Ziua Naţională, spre deosebire de anul trecut când preşedinţia nu a transmis invitaţii către aceştia pe motiv că au probleme penale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici