ALEGERI LOCALE 2012: Candidat la primărie, fără niciun vot la alegerile din 10 iunie

Candidatul la o primărie din judeţul Vaslui - un strungar care ocupă funcţia de director - nu a obţinut nici măcar un singur vot la alegerile locale din 10 iunie, în timp ce pentru Consiliul Local a reuşit să aducă partidului pentru care a candidat un număr de două voturi.

417 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2012: Candidat la primărie, fără niciun vot la alegerile din 10 iunie

ALEGERI LOCALE 2012: Candidat la primărie, fără niciun vot la alegerile din 10 iunie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit rezultatelor finale validate de Biroul Electoral Judeţean Vaslui, candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) la Primăria Ibăneşti, Ioan Pârlog, nu a reuşit să obţină din partea alegătorilor nici măcar un singur vot la scrutinul din urmă cu o săptămână.

De profesie strungar, care ocupă însă postul de director, aşa cum reiese din propria declaraţie de candidatură depusă la Biroul Electoral de Circumscripţie, Ioan Pârlog a adus doar două voturi partidului pentru care a candidat la Consiliu Local Ibăneşti.

"Personal nu-l cunosc pe acest individ. Însă, dacă a reuşit contraperformanţa să nu obţină nici măcar un singur vot atunci ori a fost furtul de voturi prea mare în acea comună, ori a fost atât de prost încât să nu se voteze nici măcar el", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a UNPR, Ionel Constantin.

Primăria Ibăneşti a fost câştigată de către actualul primar, Benone Pletea, care a obţinut 396 de voturi, el fiind candidatul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici