Antonescu: România împreunează genii şi analfabeţi, oameni de caracter şi prostituaţi perpetui. Elitele trebuie să lucreze pentru ceilalţi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, la lansarea programului de guvernare al USL, că România este compusă din toţi oamenii săi, împreunând"„genii şi analfabeţi, oameni de caracter şi prostituaţi perpetui".

1123 afișări
Imaginea articolului Antonescu: România împreunează genii şi analfabeţi, oameni de caracter şi prostituaţi perpetui. Elitele trebuie să lucreze pentru ceilalţi

Antonescu: România împreunează genii şi analfabeţi, oameni de caracter şi prostituaţi perpetui (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"România e compusă din toţi. România împreunează în definitiv genii şi analfabeţi, oameni de caracter şi prostituaţi perpetui. România ne adună pe toţi şi noi ca politicieni trebuie să lucrăm pentru proiectul unei naţiuni care să-i ducă mereu pe cei mai buni să lucreze şi în numele celor mai slabi. Eu cred că putem să facem mult din toate aceste lucruri", a afirmat Antonescu.

El a arătat că elitele trebuie să fie capabile de sacrificul să lucreze pentru toţi ceilalţi.

"Ştim că oamenii capabili de sacrificiu nu au fost niciodată foarte mulţi, au fost mai puţini. Admit că asta este o idee de dreapta, dar este o idee compatibilă cu stânga, că aceşti oameni capabili, puţini capabili de astea, care se numesc elite, trebuie să lucreze pentru toţi ceilalţi, buni sau răi, puternici sau slabi", a spus copreşedintele USL.

De asemenea, el a arătat că acest sacrificiu presupune şi faptul că membrii USL nu trebuie să se lase descurajaţi când asupra lor se revarsă "calomnii şi nedreptăţi".

"Cred că toată lumea ştie că deja această coaliţie, deşi alcătuită din partide vechi şi foarte vechi, că această coaliţie, deşi alcătuită din oameni, în marea majoritate oameni politici vechi şi foarte vechi, parcă parcă a arătat câteva lucruri noi. A arătat lideri care se apără unii pe alţii şi nu se înfundă prin intrigi unii pe alţii, a arătat formaţiuni politice decise să identifice, să evalueze şi să fructifice resurse ale acestei naţiuni, umane înainte de toate, naturale de oportunitate", a concluzionat Antonescu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici