Video Antonescu şi-a prezentat DEMISIA din fruntea partidului în cadrul BPN al PNL. Vicepreşedinţii PNL au demisionat în bloc - VIDEO

Crin Antonescu a declarat, luni, că a demisionat din fruntea PNL, el precizând că BPN al PNL, care a demisionat, asigură conducerea până la Congres.

7279 afișări

El a spus că Delegaţia Permanentă pentru stabilirea datei şi ordinii de zi a Congresului PNL va avea loc miercuri.

Antonescu a spus că BPN al PNL, demisonar, va asigura conducerea formaţiunii până la Congres

Şi vicepreşedinţii PNL au demisionat. BPN a votat împotriva unei colaborări cu PSD

Vicepreşedinţii PNL au demisionat în bloc în cadrul BPN al partidului, şedinţă în care s-a dat şi un vot împotriva unei colaborări cu PSD, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Vicepreşedinţii PNL au demisionat luni în bloc, în şedinţa Biroului Politic Naţional, după ce Crin Antonescu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al partidului.

De asemenea, conducerea PNL a votat împotriva unei colaborări cu PSD, au mai precizat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici