Armand, despre Grindeanu: "Lansează injurii de maidan" / "Acest impostor este o ruşine pentru întreaga comunitate ştiinţifică din România"

În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa şi să doneze un exemplar spre studiu, lansează injurii de maidan la această solicitare, reacţionează Clotilde Armand la declaraţiile vicepremierului Sorin Grindeanu: „Faceţi publică cartea... domnule. Nu ne mai prezentaţi coperţi”.

1341 afișări
Imaginea articolului Armand, despre Grindeanu: "Lansează injurii de maidan" / "Acest impostor este o ruşine pentru întreaga comunitate ştiinţifică din România"

Armand, despre Grindeanu: "Lansează injurii de maidan" / "Acest impostor este o ruşine pentru întreaga comunitatea ştiinţifică din România"

„Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman. Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci şi nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Naţională. În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa şi să doneze un exemplar spre studiu, domnul Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenţii de la autorul OUG 13”, reacţionează Clotilde Armand.

El cere premierului Nicolae Ciucă „să ia măsuri privind acest nou caz Roman din Guvernul său”.

„Deoarece acest impostor este o ruşine pentru întreaga comunitate ştiinţifică din România. PS: Faceţi publică cartea... dle. Grindeanu. Lăsaţi golăniile şi injuriile la dvs. în partid. Nu ne mai prezentaţi doar coperţile cărţii”, conchide Armand.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu i-a răspuns luni primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie la demisia proaspătului ministru al digitalizării.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care şi-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Naţională.

Cartea, care se numeşte „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici