Băsescu: I-am cerut lui Boc să mă consulte strict asupra miniştrilor care fac parte din CSAT

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că i-a cerut premierului Emil Boc să-l consulte strict asupra miniştrilor care fac parte şi din Consiliul Suprem de Apărare al Ţării (CSAT).

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: I-am cerut lui Boc să mă consulte strict asupra miniştrilor care fac parte din CSAT

Băsescu: I-am cerut lui Boc să mă consulte strict asupra miniştrilor care fac parte din CSAT (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că l-a desemnat pe preşedintele PDL, Emil Boc, pentru funcţia de premier, menţionând că a făcut acest lucru luând în considerare propunerea democrat-liberalilor.

Traian Băsescu a precizat că Emil Boc este responsabil să-şi formeze Guvernul, precizând însă că i-a solicitat direct premierului să îl consulte asupra miniştrilor care fac parte şi din CSAT.

Totodată, preşedintele Băsescu a subliniat că este responsabilitatea partidelor să-şi desemneze membrii Guvernului.

"Este responsabilitatea premierului Boc să-şi formeze guvernul. În ceea ce mă priveşte, am solicitat premierului să mă consulte strict asupra miniştrilor care fac parte şi duin CSAT. În rest, este o problemă a partidelor şi şi-o asumă", a adăugat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici