Clotilde Armand: Sigur candidez pentru vicepreşedinte USR. Îl depăşesc pe Nicuşor Dan pe partea de căldură

Liderul USR Clotilde Armand a declarat joi la emisiunea ''Votez cu mine'' de pe Gandul.info că la congresul USR din 2017 va candida pentru funcţia de vicepreşedinte, admiţând că este mai populară decât preşedintele partidului, Nicuşor Dan şi punând această situaţie pe seama faptului că este mamă.

3159 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: Sigur candidez pentru vicepreşedinte USR. Îl depăşesc pe Nicuşor Dan pe partea de căldură

Clotilde Armand: Sigur candidez pentru vicepreşedinte USR. Îl depăşesc pe Nicuşor Dan pe partea de căldură

"Nu m-am gândit, eu cred că Nicuşor este un preşedinte care a construit tot ce a construit, a reuşit să păstreze acest echilibru de care vorbesc, trebuie în continuare să facă asta. Sigur voi candida pentru vicepreşedinte, asta pot să vă spun deja", a spus Clotilde Armand, întrebată dacă urmăreşte o candidatură la funcţia de preşedinte USR.

Ea a admis că este mai populară decât Nicuşor Dan.

"Ar fi foarte pretenţions din partea mea să răspund la acest lucru. Sunt o femeie caldă, care a născut şase copii, Nicuşor are abia un copil, n-a dezvoltat partea asta maternă, sigur, îi doresc să fie mai mult patern decât matern (....) Într-adevăr, am acest atu...El probabil că în timp va reuşi să dezvolte acest atu, această calitate. Nicuşor e o persoană extraordinară, foarte echilibrat, gândeşte mult şi repede, o persoană cu multe calităţi, probabil că pe partea de căldură maternă îl depăşesc", a explicat ea, întrebată dacă este mai iubită decât Nicuşor Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici