Cluj:Consilier judeţean al PNL, ales vicepreşedinte în locul lui Ioan Oleleu (PSD) care a demisionat

Consilierul judeţean PNL Mihai Seplecan a fost ales, luni, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj în locul lui Ioan Oleleu (PSD), care a demisionat atât din funcţie, cât şi din CJ.

349 afișări
Imaginea articolului Cluj:Consilier judeţean al PNL, ales vicepreşedinte în locul lui Ioan Oleleu (PSD) care a demisionat

Cluj:Consilier judeţean al PNL, ales vicepreşedinte în locul lui Ioan Oleleu (PSD) care a demisionat (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele CJ Cluj cu atribuţii de preşedinte, Vakar Istvan, a declarat, luni, în cadrul şedinţei deliberativului judeţean că Seplecan a primit 21 de voturi ”pentru” din partea consilierilor.

"Consilierul judeţean PNL Mihai Seplecan a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj în locul lui Ioan Oleleu (PSD), care demisionase la începutul lunii mai din funcţie iar, ulterior, şi din cea de consilier judeţean. Seplecan a fost ales cu 21 de voturi «pentru», fiind înregistrate opt voturi «împotrivă». Au fost înregistrate şi cinci voturi nule”, a spus Vakar.

După prezentarea rezultatelor votului, Mihai Seplecan a depus jurământul în funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj.

La şedinţă au asistat şi copreşedinţii PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară şi eurodeputatul Daniel Buda.

Surse liberale au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în următoarea şedinţă a CJ Cluj din luna iunie, Seplecan va fi ales în funcţia de preşedinte al instituţiei, după intrarea în vigoare a Legii alegerilor locale, iar Vakar Istvan va rămâne în funcţia de vicepreşedinte.

Consiliul Judeţean Cluj este condus, în prezent, de Vakar Istvan (UDMR), ca vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte, de Mihai Seplecan ca vicepreşedinte şi de Horaţiu Cătărig, consilier judeţean cu atribuţii de vicepreşedinte.

Schimbările conducerii CJ Cluj au început anul trecut, după arestarea fostului preşedinte al instituţiei, Horea Uioreanu (PNL), pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici