Video Co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu: Crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor

Co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat duminică, după ce a votat, că România se află într-un moment importat pentru evoluţia sa viitoare în ceea ce priveşte respectarea drepturilor şi libertăţilor, el exprimându-şi crezul că prin acest vot se va reda România românilor.

404 afișări

"Consider că suntem într-un moment foarte importat pentru evoluţia României, pentru evoluţia viitoare în sensul democratic, în sensul respectării drepturilor şi libertăţilor. Îmi doresc ca votul de astăzi al românilor să fie pentru o Românie care să îşi regăsească identitatea, să îşi regăsească demnitatea şi interesul naţional, pentru prosperitatea tuturor. De aceea crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor", a spus Tăriceanu, care este şi preşedintele Senatului.

Solicitat să comenteze un incident de la una din secţiile de votare unde a votat primarul general, Gabriela Firea, şi unde presa nu a avut acces, Tăriceanu a precizat: "Nu cunosc detaliile, dar cred că ce este mai important ca procesul de vot să se desfăşoare în mod corect, nedistorsionat şi, sigur, mi se pare firesc ca presa să fie informată şi să aibă acces peste tot".

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici