Băsescu: Nicuşor Dan este noul Primar. Am văzut că doamna Firea speră că spre dimineaţă se schimbă numărătoarea. Nu, doamnă, nu e ca la Geoană, aici e treabă sigură

  • PMP este cel mai mare partid mic, spune candidatul acestei formaţiuni la PMB, Traian Băsescu.
  • El îl ironizează pe Ludovic Orban: „Să zică bogdaproste că l-a luat la subţioară Barna”.
  • Potrivit primelor exit-poll-uri, pentru funcţia de primar al Capitalei, Traian Băsescu are doar 8,6%.
  • Nicuşor Dan 47,2%, iar Gabriela Firea 39%.
14908 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nicuşor Dan este noul Primar. Am văzut că doamna Firea speră că spre dimineaţă se schimbă numărătoarea. Nu, doamnă, nu e ca la Geoană, aici e treabă sigură

Cum comentează Băsescu rezultatul alegerilor: "Orban să zică bogdaproste"

„E un semn bun. PMP a reuşit să se consolideze ca partid care trece pragul, cu 7,2%. Mă bucur tare mult că azi nu e corul pornit - din cauza lui Băsescu nu a pierdut Nicuşor. Dumnezeu le-a aşezat pe toate să fim cu toţii mulţumiţi. Treaba e bună. S-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă. Avem primar general şi avem PMP - cel mai mare partid dintre partidele mici”, spune Traian Băsescu.

„Practic, am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem mulţumiţi că n-am ajuns ca partidul lui Tăriceanu la 1,5% sau al lui Ponta, la 1%. Deci, dintre partidele mici am devenit cel mai mare partid, ceea ce e o mare victorie. Suntem cel mai mare partid dintre partidele mici. Asta despre noi. Vreau să îl felicit pe Nicuşor Dan, este noul Primar General al Capitalei. Am văzut că doamna Firea speră ca spre dimineaţă se schimbă numărătoarea. Nu, doamnă, nu e ca la Geoană, aici e treabă sigură”, a mai spus Băsescu.

El mai afirmă că PNL a obţinut la CGMB doar 17%.

„Am văzut entuziasmul lui Orban. Vreau să îi spun că are 17% în Bucureşti. Să zică bogdaproste că l-a luat la subţioară Barna”, îl ironizează fostul preşedinte pe premier.

De asemenea, el mai spune că Nicuşort Dan trebuie să retragă cele peste 400 de procese împotriva Capitalei

„Sper că va fi un primar care nu o să spună că e în proces cu Primăria Capitalei”, adaugă candidatul PMP la PMB.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici