De la minerii cu lămpaşe, la bucureştenii cu telefoane (luminiţele aprinse duminică). Traian Băsescu face o comparaţie între mitingurile din România

Fostul preşedinte Traian Basescu a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care notează că ”progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil”.

1509 afișări
Imaginea articolului De la minerii cu lămpaşe, la bucureştenii cu telefoane (luminiţele aprinse duminică). Traian Băsescu face o comparaţie între mitingurile din România

Traian Băsescu:

Senatorul PMP a făcut, de asemenea, o comparaţie între fostul preşedinte Ion Iliescu şi Klaus Iohannis, amintind de evenimentele din iunie 1990, când minerii au venit în Bucureşti.

Traian Băsescu şi-a intitulat postarea sugestiv ”Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017”.

În iunie 1990, Domnul Preşedinte Ion Iliescu mulţumea la ROMEXPO minerilor cu lămpaşe (nu cu telefoane) că au venit în Bucureşti şi au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă pe bucureştenii protestatari din Piaţa Universităţii, care cereau democraţie. Atunci, manipularea se făcea de profesionişti ai dezinformării prin TVR Liberă”, a scris Traian Băsescu pe platforma de socializare.

”În februarie 2017, Domnul Preşedinte Klaus Iohannis mulţumea în PARLAMENT bucureştenilor cu telefoane (nu cu lămpaş) care au îndurat frigul pentru a demonstra paşnic, zile în şir, la Piaţa Victoriei, pentru a apăra principii democratice. Azi, oamenii s-au strâns chemându-se unii pe alţii pe facebook”, a completat acesta.

”Oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil”, a conchis Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici