Deputatul liberal Diana Tuşa: "PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem"

Deputatul liberal Diana Tuşa a afirmat vineri seara într-o discuţie online cu susţinătorii liberali că PNL este în derivă, că politica pumnului în gură este principiul suprem şi că în general combinaţiile politice sunt mai importante decât programul de guvernare.

2498 afișări
Imaginea articolului Deputatul liberal Diana Tuşa: "PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem"

Deputatul liberal Diana Tuşa: "PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem"(Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem şi… în general combinaţiile politice sunt mult mai importante decât programul de guvernare", a afirmat deputatul liberal Diana Tuşa.

Deputatul consideră că partidul din care face parte a uitat ce înseamnă dreapta şi a îmbrăţişat măsurile populiste, lucru care a fost demonstrat prin rezultatul la alegerile locale. De asemenea, în opinia ei, liberalii vor putea să-şi impună un premier "doar printr-o minune" şi că nu există la PNL o persoană mai capabilă decât actulul premier Dacian Cioloş pentru funcţie.

Totodată, deputatul spune că nu există o politică de cadre în PNL şi că se ignoră sondajele şi că în partid contează susţinerea celor din conducere.

"Puţin vă interesează pe dumneavoastră de faptul că se aruncă vina pe ceilalţi sau se critică sau nu Guvernul... vă interesează oferta politică menită să vă uşureze viaţa. Dar despre aceste lucrui nu se vorbeşte în PNL. Şi acesta este un alt motiv pentru care nu mă mai regăsesc în acest partid", a mai spus ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici