PROTEST PSD LA CONVENŢIA PDL: Mihai Sturzu le-a dat lui Udrea şi Elenei Băsescu o scrisoare pentru europarlamentarii PDL

Deputatul PSD Mihai Sturzu şi câteva zeci de tineri au protestat, sâmbătă, în incinta complexului Romexpo, unde are loc Convenţia Naţională a PDL.

4131 afișări
Imaginea articolului PROTEST PSD LA CONVENŢIA PDL: Mihai Sturzu le-a dat lui Udrea şi Elenei Băsescu o scrisoare pentru europarlamentarii PDL

Deputatul PSD Mihai Sturzu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

UPDATE 10:25 - Deputatul PSD Sturzu le-a dat lui Udrea şi Elenei Băsescu o scrisoare pentru europarlamentarii PDL

Deputatul PSD Mihai Sturzu le-a înmânat, sâmbătă, Elenei Udrea şi Elenei Băsescu câte o scrisoare în care se arăta "că interesul naţional nu se negociază cu Tokes şi Orban", cerându-le să o transmită europarlamentarilor PDL şi spunându-i lui Udrea că speră ca ea să ajungă preşedintele PDL.

Sturzu i-a spus Elenei Udrea: "sper să ajungeţi preşedintele partidului, am o scrisoare pentru europarlamentarii dumneavoastră".

De asemenea i-a înmânat scrisoarea şi Elenei Băsescu, venită la Convenţia PDL.

Elena Băsescu i-a replicat lui Sturzu că are o rugăminte, anume ca "toţi europarlamentarii USL să încerce să obţină un buget mai mare pentru România".

Mihai Sturzu a precizat că scrisoarea sa este adresată europarlamentarilor PDL Monica Macovei şi Cristian Preda, cărora le cere să-i transmită lui Victor Orban şi lui Laszlo Tokes că interesul naţional al României şi al Ungariei este mai presus de prieteniile politice în PPE.

"E o scrisoare a unor oameni tineri şi am ţinut să vin personal să o înmânez", a explicat Mihai Sturzu.

UPDATE 10:00 Protest PSD la Convenţia PDL

"Avem o scrisoare pe care vrem să o adresăm Monicăi Macovei şi lui Cristian Preda. Suntem nişte oameni destul de tineri şi cu multă grijă pentru viitorul ţării noastre şi am observat că de fiecare dată când se vorbeşte despre interesul naţional aceşti europarlamentari români fac exces de zel, dar de fapt ei negociază cu Laszlo Tokes şi cu Viktor Orban", a motivat Sturzu gestul celor câteva zeci de tineri de a protesta la Convenţia PDL.

El a arătat că protestatarii cred că interesul naţional nu se negociază cu astfel de oameni şi orice fel de astfel de prietenie cu acest tip de polticieni face mai mult rău ambelor popoare.

Sturzu a spus că nu reprezintă PSD în acest protest.

"Nu reprezint PSD, suntem nişte oameni de pe Facebook. Nu are nicio încărcătură politică", a susţinut Sturzu.

Reprezentanţii Jandarmeriei au venit la protest şi au acordat un prim avertisment, solicitând dispersarea protestatarilor.

După acest prim avertisment, tinerii au părăsit incinta Romexpo, rămând doar Mihai Sturzu, pentru a înmâna scrisoarea europarlamentarilor PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici