Dragnea, despre scandalurile din Parlament: Ce să faci unui ales care aduce boxe în comisie?

Liviu Dragnea a declarat vineri că va avea o discuţie serioasă în partid pentru că nu permite scene de genul celor petrecute în ultimele zile în Parlament, dar reproşează şi celor de la USR că vorbesc despre conduită şi apoi o încalcă fără regret.

2238 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre scandalurile din Parlament: Ce să faci unui ales care aduce boxe în comisie?

Dragnea, despre scandalurile din Parlament: Ce să faci unui ales care aduce boxe în comisie?

"Am o părere proastă despre toate aceste ieşiri şi una şi mai proastă a celor care vorbesc de conduită, respect şi câteva minute mai târziu înjurau la microfon sau direct, indiferent despre ce partid este vorba. Am spus la începutul mandatului să avem discuţii civilizate, din păcate nu am reuşit. Ce atitudine să adopţi împotriva unui parlamentar care vine cu o boxă în comisii sau a unora care fură microfonul?", a declarat vineri preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Acesta le-a reproşat şi unor colegi de partid atitudinea şi spune că nu este o scuză faptul că au fost provocaţi.

"Alţii de la PSD au excese de limbaj. Nu mă împacă faptul că au fost provocaţi. trebuie să rezişti".

Întrebat dacă va lua măsuri în partid, Dragnea a afirmat că ştie deja reacţia colegilor: "o să îmi spună toţi: <<ia partidul măsuri împotriva noastră, dar ceilalţi...>>Vom discuta serios pentru că abordarea pe acest subiect nu s-a schimbat, indiferent de provocări".

În ultimele două săptămâni mai multe scandaluri au avut loc în plenurile Camerei Deputaţilor şi Senatului, dar şi în comisia care modifică legile justiţiei. Aleşii USR au acuzat că parlamentarii PSD i-au înjurat şi le-au blocat accesul la şedinţa de plen, în timp ce aleşii puterii spun că parlamentarii USR au mutat circul în Parlament.

Citeşte şi: Colindători

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici