Dragnea, despre Valentin Popa, ministrul Educaţiei: A făcut Facultatea de Electronică, o şcoală ce ajută modul de gândire şi organizare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că are încredere în miniştrii Cabinetului Dăncilă, spunând că Valentin Popa, ministrul Educaţiei, a terminat studiile Facultăţii de Electronică, o şcoală ce ajută modul de gândire şi organizare.

490 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre Valentin Popa, ministrul Educaţiei: A făcut Facultatea de Electronică, o şcoală ce ajută modul de gândire şi organizare

Dragnea, despre ministrul Educaţiei: A făcut Facultatea de Electronică, o şcoală ce ajută modul de gândire şi organizare

"Eu m-am uitat şi am vorbit cu dumnealui, l-am ascultat şi m-am uitat în CV. A făcut Facultatea de Electronică, e o facultate care îţi ajută modul de gândire, raţionamentul şi modul de a organiza. Am încredere că va face în minister ce a făcut inclusiv ca rector", a răspuns Liviu Dragnea, la o întrebare legată de ministrul desemnat la Educaţie, Valentin Popa.

Ministrul propus pentru Educaţie, Valentin Popa, avizat favorabil în comisia de specialitate din Parlament, a făcut greşeli gramaticale şi după audiere, precizând că el, la universitate, nu poate amenaja nicio sală în mai puţin de un an "datorită" procedurilor foarte greoaie.

Cât îl priveşte pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, preşedintele PSD a declarat că: "Am vorbit cu mai mulţi colegi care îl cunosc mai bine. A condus câteva structuri în domeniul economiei şi cred că va face treabă la minister".

Ministrul propus al Economiei, Dănuţ Andruşca, a enumerat, luni, după ce a fost validat din comisiile de specialitate din Parlament, câteva priorităţi, însă, la întrebările jurnaliştilor despre modul în care le va pune în aplicare, el a evitat să răspundă - ”este trecut în programul de guvernare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici