Dragnea, întrebat despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, sâmbătă, la Timişoara, răspunzând unei întrebări privind un guvern minoritar PNL, că această variantă "este o prostie" şi că acel guvern ar fi unul "instabil", transmite corespondentul MEDIAFAX.

242 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Liviu Dragnea (Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Întrebat, sâmbătă, la Timişoara, într-o conferinţă de presă, dacă mizează pe un guvern minoritar PNL, Liviu Dragnea a răspuns că o astfel de variantă "este o prostie".

"Este o prostie. Exact asta ne-ar mai trebui, un guvern minoritar instabil", a spus Liviu Dragnea.

În 31 august, copreşedintele PNL Vasile Blaga declara că liberalii vor depune o moţiune de cenzură "la momentul potrivit", adăugând că, personal, şi-ar dori un guvern minoritar, dar nu exclude colaborarea cu UNPR, având experienţa "colaborării" cu Gabriel Oprea.

"La momentul potrivit vom depune moţiune de cenzură. În octombrie vom veni cu echipele pentru ministere, până la sfârşitul sesiunii vom depune moţiune de cenzură", declara Vasile Blaga la TVR.

Şi Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, declara, în 24 august, că din punctul său de vedere alegerile anticipate ar fi varianta cea mai sănătoasă pentru România, dar este greu de realizat, adăugând că şi-ar dori un guvern al PNL, minoritar, însă este puţin probabil.

"Mi-ar plăcea un guvern al PNL, de ce nu, formula... aş prefera un guvern minoritar până la alegeri, evident. E puţin probabil, pentru că este nevoie de voturi, de susţinere parlamentară (...). De la dorinţă la putinţă este cale lungă", spunea Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici