Dragnea le-a cerut social-democraţilor să-şi retragă semnătura de pe legea PNL privind prevenţia: "Mie mi se pare ceva îngrozitor"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut parlamentarilor social-democraţi să îşi retragă semnătura de pe proiectul de lege al PNL privind prevenţia în sănătate, pe care l-a calificat drept "îngrozitor", criticând prevederile legate de sancţionarea celor care refuză să participe la program.

562 afișări
Imaginea articolului Dragnea le-a cerut social-democraţilor să-şi retragă semnătura de pe legea PNL privind prevenţia: "Mie mi se pare ceva îngrozitor"

Dragnea le-a cerut social-democraţilor să-şi retragă semnătura de pe legea PNL privind prevenţia: "Mie mi se pare ceva îngrozitor" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mie mi se pare ceva îngrozitor, ceva care nu putea să se nască decât în minţile unor oameni care nu au niciun fel de aplecare către cetăţeni, către suferinţă. Dincolo de concept, nu poţi să te gândeşti că un om trebuie să fie pedepsit financiar pentru că nu a participat la o campanie de prevenţie. Trebuie să te gândeşti cum faci ca această campanie de prevenţie, care înseamnă educaţie pentru sănătate, să fie din ce în ce mai eficientă", a declarat Liviu Dragnea.

El şi-a exprimat dezacordul şi faţă de înfiinţarea unei noi agenţii, care va fi, în opinia sa, doar “o nouă structură, care va deveni iar consumatoare de bani publici".

Propunerea legislativă a PNL privind introducerea unui program naţional de prevenţie în sănătate este semnată de 128 de parlamentari, printre care se numără şi cinci deputaţi PSD: Cioată Cezar, Dumitrache Ileana Cristina, Nassar Rodica, Nichita Cristina şi Tătaru Florin-Cristian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici