Elevii din Constanţa îl aşteaptă pe Florin Cîţu în faţa sediului PNL cu un „cadou”

Elevii din Constanţa îl vor aştepta joi pe premierul Florin Cîţu în faţa sediului PNL pentru a-i oferi un pachet cu mesajele elevilor navetişti, nemulţumiţi de faptul că la rectificarea bugetară nu sunt prevăzute fonduri pentru transportul gratuit către şcoli.

4679 afișări
Imaginea articolului Elevii din Constanţa îl aşteaptă pe Florin Cîţu în faţa sediului PNL cu un „cadou”

Elevii din Constanţa îl aşteptă pe Florin Cîţu în faţa sediului PNL cu un „cadou”

Membrii Asociaţiei Elevilor din Constanţa anunţă că mai mulţi membri ai organizaţiei se vor aduna joi, în faţa sediului PNL din oraş, pentru a-i aduce premierului Florin Cîţu un pachet cu mesaje din partea elevilor.

„Astăzi, 26 august, începând cu ora 19:30, membrii AEC vor fi prezenţi în faţa sediului Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal din bulevardul Ferdinand, nr. 49, cu ocazia prezenţei premierului Florin Cîţu, pentru a-i transmite acestuia un pachet ce conţine mesaje ale elevilor navetişti constănţeni adresate autorităţilor”, anunţă reprezentanţii AEC.

Elevii sunt nemulţumiţi de faptul că la rectificarea bugetară nu sunt prevăzute fonduri pentru transportul gratuit către şcoli.

„Astfel, dorim să pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la neincluderea fondurilor pentru transportul gratuit al elevilor în proiectul de rectificare bugetară, în ciuda promisiunilor premierului cu privire la faptul că va asigura aceste sume”, explică cei de la AEC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici